2013. március 24., vasárnap

Jártunk eggyet - Keresztényhavas

Pontosabban jártunk, majd másztunk .. aztán csak úgy lerohantunk.
Az újrabb havazás újra beleköpött a Bucsecs mászkálos túratervbe.  Persze . .lavinaveszély .. tehát vagy ismét kuksolunk otthon, vagy azért elmegyünk valahová, csak hogy az elkerülhetetlen rozsdásodást megelőzzük. 
Megelőztük .. egyelőre. 
Keresztényhavast választottuk .. emlékszünk ott egy sziklagerincre amit már nagyon régen másztunk. Rövid, nincs túl magasan, és pontosan a főcsúcsra vezet. 
Hajrá .. gyaloglás bemelegítőnek, majd azonnal egy meredek hónyelven kezdünk .. majd meredek, de még fákkal tűzdelt sziklák, aztán a végén egy gyönyörű kilátást biztosító csupasz sziklagerinc. 


2 megjegyzés:

Transylvanian Tracker írta...

Üdv, újabb hatásos képek, de főleg az első...azon ritkák közé tartozik amelyekkel érzékeltetni lehet a mélységet. Ügyes!

Szatmári Zsolt írta...

Így van, hatásos képek az biztos! Sokszor nézegettem régebben az ezekhez hasonló képeket és a saját magam által készített, Magyarország határain belül készített képeket, és rá kellett jönnöm, hogy lélegzetelállító képeket, lélegzetelállító helyszínek nélkül nehéz csinálni, legalábbis ebben a természet-táj-túrafotó kategóriában.

Megjegyzés küldése