2010. január 30., szombat

Tusnádi fotótúra

A hétvégi lelkes hódeszkázás ezúttal is fotós túrába torkollott. Már az első előtti próbaereszkedés alatt elszakadt a kötés .. így nem lévén sok lehetőségem .. na meg a megfázás megelőzése érdekében is ... elindultam fotózni a Sólyomkőre. Az erdőben felfele tartva a nap is erőre kapott, eltolva a még megmaradt felhőzetet pompás kilátást és kedvező fényeket bíztosít. Teljes magányban próbálhattam ki minden lehetséges beállítást. Ezekből osztok meg párat ..

B. Boti csúszását még bevártam ..

A Sólyomkő tetejéről

Tusnádfürdő .. háttérben a Csomád hegység



Majd a hazafele úton az késő délutáni fények játékát keresve sikerült újra ráfagyni a fotógépre ..







Második nap .. gyönyörű napsütésben próbáltam ki magam egy újabb séta alkalmával. A déli napfény köztudottan nem kedvező a fotózáshoz, ennek ellenére megpróbáltam - több-kevesebb sikerrel - vajmi szépet alkotni. Mutathatom ... ??

A Kézdiszentléleki Perkő tetején épített kápolna ..

...és az alant elterülő felsőháromszéki medence...




3 megjegyzés:

Vass Lehel írta...

Szia,

Kezdenemm azzal, hogy szoktam nezni a blogodat, csak eppen ritkan teszel fel kepeket, amugy min den nagyon szep es jo. A masik, hogy Iszlay vagyis most mar Kovacs Reka az unokahugim, es valamikor reg az o blogjaban akadtam ra a riedre. KLlasz a blogod, szoval benezhetsz az enyemre is. En is imadok turazni es fotozni , szoktam is turakra jarni az udvaerhelyi Ekevel de nem mindig mennek olyan helyre ahhova en szeretnek, es ezert sokszor keresem, hogy kivvel ism lehet elm,enni egy ket napos turakra vagy fototurakra, gyalogturakra ki a hegyekbe es nem csak hegyekbe hanem mindenhovva ahol szep es erdekes dolgok vannak. Fel is vbettelek a maim naptol fogva a bloglistamba. udvozlettel V.Lehel, Udvarhelyrol

Unknown írta...

Helló..
Örülök hogy tetszik a blog ..
És Réka reklámozott már .. vagyis látogattam a blogodat többízben is. Igencsak jó érzéked van a fotózáshoz...
Természetesen szívesen látunk bármelyik turánkon ... kissé nehézkes logisztikailag ... de ha úgy adódik hogy többnapos túra lessz akkor szólok.
A mailcímem: bereczki_barna@yahoo.com.
Üdv .. jó fotókat.

reka írta...

1. Én nem vagyok kétszínű, nem váltogatom a neveimet. :)
2. Lehelke, NEHOGY elmenj Barnival túrázni, mert belehalsz :)))))))) Csak azért szóltam, h ne mondd, h nem figyelmeztettelek ;-)

Megjegyzés küldése