2011. október 21., péntek

A Kászonok - hajnali emlékkép

Még a nyár közepén volt. Az elmúlt napok indiánnyara jutatta újra eszembe hogy mennyire le vagyok maradva az élménymegosztásokkal. No persze . . a National Geographic látogatása fenn van, az olyan élmény volt amit muszály volt azonnal megosztanom :). 
És most visszatérek kissé az időbe .. Olivér barátom hazalátogatása szokta eredményezni azon kiruccanásokat amelyek csakis a fotózásról szólnak. Ezúttal sem történhetett másként, és ha térdsérülése miatt le is mondtuk a magashegyi túrát, bár a környék kilátóira muszály volt feljutni. 
Azt hiszem hogy sokak számára ismerősen hangzik már a Katrosa üdülőtelep neve, de ha nem, akkor is csak annyit mondok róla ezúttal hogy azon térségről van szó amelyet a Csíkszereda - Kézdivásárhely műút érint. Pontosabban a Kászonokból délirányba kivezető völgy .. ahonnan kiváló lehetőségek sorakoznak a környék magaslataira feljutni fotózni/túrázni. 
Ide ballagtunk fel mi is, át a Kászonok fölé magasló bércek egyikére ... és kíméletlen sortűz alá vettük a környéket. A közeli pásztortanya kutyáit már régi ismerősökként üdvözölhettem .. 
Hadd mutassak pár felvételt .. remélem érezni belőle a hely hangulatát .. 








Majd amint a nap túl magas állása a tájfotózást már nem engedte, némi virágfotózással pótoltuk csillapíthatatlan éhségünket ...fotózásról beszélek természetesen :)





2 megjegyzés:

BerdeLajos írta...

Nagyon jók a ködbezárt völgyfotók, en is nagyon lesem az ilyen alkalmakat.

Unknown írta...

Koránkelés a neve :). Örülök hogy tetszik .. remélem kimegyünk egy-két alkalommal fotós hajnalokra. Most pl. ismét Szent Anna tó a soros!

Megjegyzés küldése