2010. november 11., csütörtök

Az ősz utolsó lehelete ...

Egyszóval nagyon érezni már a tél közeledtét. Az ősz felvillantotta maradék erejét, és utolsó meleg leheletével bátorított újabb kiruccanásokra, örömet okozva a fotósoknak, természetjáróknak, és a téli fűtésszámláktól rettegőknek egyaránt :D
Ilyen időben meg bűn lenne a hétvégi szabadidőt a négy fal között tölteni ... ráadásul utolsó két kiruccanásunk, a Fogarasi havasokra és a Királykő hegységre igencsak télies körülmények közt zajlott le ... az ősz csak az alacsony régióban volt fellelhető ..


És most mint a melegtől felébredt legyek kirajzottunk felfogni a nap melegét, és egy újabb adag D-vitamint. Az eredmény ? ... az hogy a D-vitamin készletünk újra rendben, és az a pár kép amit most megosztok veletek !! Íme ...

Előszöris volt egy rövid kiruccanás, hová is máshová mint a Szent Anna tóra, a Mohosba ...... ahonnan igen kellemes emlék tér vissza minduntalan ..
.... egy 100-400mm-es Canon objektiv képében ..

Majd visszatérve a valóságba, és a saját felszerelésemhez ... jártuk be közvetlen környékünket, a színeket, a feledhetetlent keresve.

5 megjegyzés:

Rbk írta...

Ez alkalommal is gyönyörűek a képeid!! Gerjeszted a honvágyat elég becsületesen.. :) (köszi)

Unknown írta...

He ..he .. és én mit mondhatnék ? Játjátok az Alpokat, az Államokat .. no ..
Amúgy köszönöm szépen ... örülök hogy tetszenek a képek.

Tátraturista írta...

Gyönyörűek a fotóid! Bár én a Magas-Tátra szerelmese vagyok, amit életem eddigi egyetlen, idén májusi erdélyi kirándulásán láttam, átéltem, az szavakkal kifejezhetetlen... Azt ilyen fotókkal lehet kifejezni, amilyeneket TE fotózol! Gratulálok hozzájuk!!!

Unknown írta...

Igazán köszönöm. A Magas Tátrát jómagam is nagyon szeretem, bár még csak 3 alkalommal voltam ott. Nagyon jó lenne egy hetet legalább eltülteni az alpesi zónában.

Névtelen írta...

Érdekes! Én is így fotóznám. Színre, szerkezetre (nagyon kevés eltéréssel), sőt ezek a kedvenc helyeim is. A 100-400-as nagyágyúról nem is beszélve.
Gratulálok!

Megjegyzés küldése